Početna Sadržaj Moj dnevnik ''NE SAGRIJEŠI BLUDNO!''
''NE SAGRIJEŠI BLUDNO!'' PDF IspisIz knjige ''SVJEDOČANSTVO GLORIE POLO''


...''Ne sagriješi bludno


Sada, kod ŠESTE ZAPOVIJEDI – „Ne sagriješi bludno“ – rekla sam samoj sebi: „Evo, konačno – barem u ovoj zapovijedi ne možete mi predbaciti ikakve prekršaje. Ne možete mi predbaciti ikakvog ljubavnika, jer sam čitav život samo sa svojim mužem intimno živjela – i to je bio moj prvi i posljednji, naime moj suprug.“


Najednom mi je pokazano da sam svaki put kada sam svoje razgolićene grudi pokazivala i moje tijelo sa seksi-bikinijem izlagala pogledu, te strane ljude na to navodila, da me požele, da pri tome imaju zle slike i da time sagriješe. I na taj posve jednostavan način sam – tako usput - pala u preljub.


Ali također sa svojim načinom što sam uvijek druge žene savjetovala da trebaju biti nevjerne svojim muževima, kada bih im rekla:

„Ne budite glupe, tajno im naplatite, ne praštajte im, nego se rastavite i čim prije se rastavite!“ – Jedino tim riječima i tim zlim savjetima sudjelovala sam u gnjusnom preljubu.


I tako sam ja pri tome pregledu svojega života također jasno spoznala da su takozvani grijesi „tjelesnog uživanja“ gnjusni. Oni izravno vode u prokletstvo i treba ih posve odbaciti, pa makar ih mnogi ljudi dandanas smatraju normalnim i kažu da se to smije činiti i da je to u redu; da ovo i ono iskustvo trebamo sami iskusiti; da se mora iskušati da bi se vidjelo da li se pri tome osjeća uživanje ili se dolazi do posebnog uspona.


Mnogi se čak ne sustežu to usporediti sa životinjama kao dokaz za svoje ponašanje i kažu: „Ponašajmo se tako neobuzdano kao divlje životinje!“

Također se često donosi i argument za homoseksualnost da je ona posve naravna i da je Bog odobrava, jer je već dokazano da kod životinja ima homoseksualnih parenja. Da, ne zapažamo li da pri tome sebi za uzor uzimamo životinje? A to je isto kao i dušu odbaciti. Ono što nas obilježava kao BOŽJU sliku – naime od NJEGA u svakom čovjeku stvorenu neumrlu dušu – bacamo time pred pse.


Nažalost, ja sam se u svojem životu otrgnula od BOŽJE ruke. Morala sam sa žalošću utvrditi da grijeh nije samo izvršen čin, nego također da mogu teško griješiti i u najskrivenijim mislima i u svojoj duši. (Kaže se također u priznanju grijeha“ „u mislima, riječima i djelima“).


Za mene je također bilo bolno morati spoznati da svi ti učinjeni grijesi imaju posljedice i još kroz dugo vrijeme dalje djeluju. Grijeh preljuba – bolje rečeno grijesi preljuba  – mojega oca njegovoj je djeci nanio mnogo štete i gušio njihove duše.


Ja sam time postala prezirateljicom svih muškaraca, i moja braća su postala pravi otisci, prave kopije svojega oca, koji svugdje na veliko govore da su pravi „machos“ (muškarčine), pravi ženskari i veliki pijandure. I time se oni još ponose. Govore o tom ponosno pred svim svijetom.

Oni nisu nimalo svjesni kako teško škode također svojoj vlastitoj djeci.


Zbog toga sam vidjela svojega oca kako na drugom svijetu tako gorko plače. On je tek tamo shvatio i uvidio kako su teško njegovi sinovi i također njegove kćeri naslijedili njegove grijehe. I uočio je kakvu je time štetu nanio u Božjem redu i u stvorenju BOGA OCA.''


...