VRUĆE SUZE PDF Ispis

Subota, 01.01.2011.g.

 

Jučer sam nakon dugo vremena osjetio vruće suze. Suze za koje osjećaš da su tople, da, kada izviru iz oka i teku po licu, imaju neku drugačiju temperaturu. Ne znam, ne sjećam se, da li sam ikad prije imao takav osjećaj, da plačem vruće suze. Ali ove jučer su to bile. A počeo sam ih plakati u trenutku kada sam molio Gospodina da ozdravi od tumora na jajniku jednu meni dragu osobu i plakao sam ih cijelo vrijeme moljenja. A suze su samo tekle i tekle. I bile su vruće i nisu se hladile do kraja molitve. Saznao sam za tu bolest te drage osobe sat vremena prije. Otišao u sobu gdje se molim i počeo sam tražiti neku molitvu ili nešto da se obratim Gospodinu. Nisam tada plakao. Bolest kao bolest, naučiš se kroz život nositi s raznim problemima pa tako i bolestima.

Ali. tražeći adekvatnu molitvu sjetim se moje drage svetice Svete Rite, zaštitnice bespomoćnih i beznadnih slučajeva. A taj tumor i hitna operacija, to mi je djelovalo dosta teško pa sam tražio neke molitve kojima bi se obratio Gospodinu i svetima za pomoć. Imao sam više njezinih knjižica, o njezinom životu, s molitvama u potrebi dragoj svetici. Sve sam knjižice podijelio drugima, kojima sam mislio da bi mogle pomoći njezine molitve. Tako mi je ostala samo jedna, bez prve stranice, koju sam izrezao jer je na njoj bila njezina slika, a koju sam stavio na zid među slike svih drugih svetaca koje imam na zidu u sobi. I počeo sam tražiti adekvatnu molitvu koju su ljudi njoj molili. I tako, pronađem jednu, kleknem na koljena pred njezinu sliku i pred raspetog Spasitelja, te se spremim moliti. Ali, čim sam si kleknuo, osjetio sam da mi ne treba ta knjižica. Odložio sam ju i počeo sam molitvu iz svojeg srca. MOLIO SAM SVOJIM RIJEČIMA DRAGU SVETICU DA ZAGOVARA KOD GOSPODINA OZDRAVLJENJE TE MOJE DRAGE OSOBE.

I SUZE SU POČELE SAMO TEĆI.

I kad sam završio s molitvom dragoj Svetoj Riti, okrenuo sam oči prema slici Gospodina Isusa Krista, slici gdje iz Njegova srca izlaze zrake Njegovog milosrđa. I počeo sam moliti Krunicu Božjeg milosrđa.

A SUZE, VRUĆE SUZE, SAMO SU TEKLE I TEKLE.

Bile su to suze molbi i prošnji prema Božjem milosrđu za ozdravljenjem te drage osobe. I osjetio sam nekako da će biti sve u redu. I već sam se naučio da se moje očekivanje na koji način bi ja htio da mi Gospodin usliša molitve razlikuje od onog kako mi On molitve usliša. Ali, MOJ GOSPODIN MENI UVIJEK USLIŠA MOJE MOLITVE. JER, VELIKO JE MILOSRĐE NJEGOVO KADA MU SE PREDAŠ U SVOJIM MOLITVAMA, PONIZNO I OTVORENOG SRCA.

I ne znam, kako će Gospodin ''riješiti'' problem sa mojim molitvama za ozdravljenje te drage osobe, ALI SAM SIGURAN DA ĆE GA RIJEŠITI NA NAČIN KAKO ĆE ZA TU OSOBU BITI NAJBOLJE, NAJBOLJE PO BOŽJIM MJERILIMA, NE NAŠIM LJUDSKIM.

Ja se više s time ne zamaram. JA ZNAM DA ĆE SE OPET PROSLAVITI IME GOSPODNJE. MOJE VRUĆE SUZE SU MI TO POTVRDILE

BLAGOSLOVLJEN BOG U VIJEKE JER VELIKO JE NJEGOVO MILOSRĐE.

Kada imate velike potrebe, nemojte izmišljati ''toplu vodu''. Kleknite pred Raspetog Gospodina, raširite ruke i upravite Mu svoj molećiv pogled. Obratite mu se otvorenog srca. I sigurno će vam molitve biti uslišane. Dalje sve njemu prepustite. JER VELIKO NJEGOVO MILOSRĐE.

MOJ BOG, ON JE SILAN BOG, ON JE SILAN BOG…